На 10 центральних вулицях влаштують стовпчики для обмеження паркування на тротуарах

За інформацією Галицької районної адміністрації, на 10 центральних вулицях влаштують стовпчики для обмеження паркування на тротуарах.

Так, обмежувачі для запобігання паркуванню транспортних засобів на тротуарах з’являться на вулицях Чайковського, Валовій, Дудаєва, Театральній, Галицькій, пл. Соборній, вул Сербській, Ковжуна, Костюшка, пр Чорновола.

«Встановлювати їх розпочнемо через тиждень-два. Стовпчики замовили чавунні та декоративні металеві. Вартість складає близько 350 тис грн», - зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

Крім того, Личаківському району виділили 67 тис грн на встановлення турнікетів, які сьогодні вже є вздовж вул. Зеленої, Пекарської та в районі вул. Тракт Глинянський.

«На превеликий жаль, коштів нам ще не виділено, але ми замовили стовпці, що незабаром встановлюватимуться на вул. Шевченка (мікрорайон Рясне-1), а також на пр. Чорновола», - повідомив Володимир Шульга, начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації.

У Залізничному районі  також планується  встановлення стовпців, а саме вздовж  вул. Левандівської та вул. Повітряної. Загалом, в межах вулиць Бортнянського та О. Степанівни вже висадили газони та квітники, що теж слугують своєрідним обмеженням руху в недозволених місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: