Одеса стала столицею RestoCamp 2013. Фото

25-27 червня відома своїми гастрономічними традиціями і південним гостинністю Одеса стала "столицею" RestoCamp 2013. 

Проект зібрав близько 100 учасників з більш, ніж 20 міст і 6 країн! Ресторатори з України, Росії, Франції, Молдови, Казахстану та Узбекистану знайомилися, спілкувалися, обмінювалися ідеями і творили РАЗОМ!

Ініціатори, ідейні натхненники й організатори RESTO CAMP - Ігор Сухомлин, відомий український ресторатор і Аврора Огородник, гастрономічний ентузіаст, ресторатор і гастро-консультант, як завжди, не тільки зібрали "зіркову" команду менторів, під чуйним керівництвом і за активному залученні яких, учасники створювали концепції успішних ресторанів від "А до Я", а й порадували несподіваними сюрпризами!
Ранковий похід на легендарний одеський Привоз з Кларою Булгакової, гастро-баттл "біточек з тюльки проти бургера" від GastroLab, танці до упаду на "пляжники", доповідь Наталії Паласьос - ініціатора і організатора міжнародного фестивалю молодої творчої кухні Omnivore в Москві - Omnivore World Tour Moscow і росийской Пальмової гілки.

А також, як завжди, крім командної роботи і виступів зоряних спікерів у програмі RestoCamp Odessa 2013 були знайомство з культовими одеськими ресторанами та їх гостинними власникам, запаморочливий bar fly, кавові і винні дегустації. А головне - нові знайомства, несподівані відкриття, мега-ідеї і море НАТХНЕННЯ!

odessa1 odessa2 odessa3 odessa4 odessa6

Про це повідомили організатори проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: