Представник "Нашого права" відмовився працювати у громадській раді Шемчука

9 липня в приміщенні Львівської ОДА відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації під головуванням заступника голови ради Василя Срібного.

Основним питанням порядку денного було затвердження нової редакції Положення про громадську раду. На засіданні погоджено окремі пункти цього Положення, щодо яких не було досягнуто згоди під час опрацювання в профільних комісіях. Після узгодження суперечливих статей документ було затверджено.

Наступним було розглянуто питання щодо обрання заступника голови громадської ради. Однак, за відсутності голови ради Зеновія Бермеса, розгляд даного питання перенесено на чергове засідання.

Також під час засідання, відповідно до поданої заяви було виключено зі складу громадської ради представника ГО ІПЦ «Наше право» та попереджено про виключення 23 членів ради, які не працюють в комісіях і не відвідують засідання. Також зазначимо, що через відсутність процедури дообрання членів Ради, заяви на вступ не розглядались.

Голова комісії з міжнародного співробітництва, зв’язків з українцями за межами України та туризму Олег Фецяк поінформував присутніх про зміну назви комісії та зачитав звернення громадської ради до керівництва Литовської Республіки, у зв’язку з її головуванням в Європейському Союзі.

Також голова регіонального суспільно-культурного товариства «Надсяння» Володимир Середа, розповів про результати Всеукраїнського конкурсу на кращу концептуальну ідею пам’ятника композитору о.М.Вербицькому і поінформував про збір добровільних пожертв на спорудження такого пам’ятника у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

На завершення, члени громадської ради виступили з ініціативою провести громадські акції в знак солідарності з мешканцями с.Врадіївки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: