Благодійний проект "Рідний дім" шукає меценатів (Відео)

Благодійна організація “Сонячний промінь Бузеччини» для реалізації благодійного проекту "Рідний дім" шукає меценатів, спонсорів та благодійників, які б допомогли в облаштуванні та створенні повноцінних умов життя у  першому дитячому будинку сімейного типу у Буському районі.

Буською районною Радою 22 позачерговою сесією 6 скикання 07 березня 2013 року прийнято рішення №381 "Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу у житловому будинку, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Буська Буського району". За допомогою благодійних коштів планується здійснити придбання побутової та компютерної техніки, домашнього кінотеатру та музичного центру, сантехніки, дитячих, кухонних  та м’яких меблів, спальних ліжок, ковдр, постільної білизни, подушок, матраців, посуду, м’якого покриття на підлогу, карнизів, штор, ламінату на підлогу, люстри та настольні лампи, спортивні куточки, тенісний стіл, дитячий спортивно-ігровий майданчик, мікроавтобус на 12 місць. Наша мрія, щоб в очах дітей, які житимуть у будинку сяяла усмішка та радість, щоб їх життя було наповнене увагою та турботою батьків. Просимо Вас разом з нами проявити добру волю та допомогти у здійсненні дітячої мрії.  Завдяки нашій спільній участі у проекті діти  відчують тепло і щиру турботу про їх життя! Ми сподіваємося на підтримку благодійників та спонсорів! Ми сподіваємось на Вашу небайдужість! Ми сподіваємось на Вас! Ми будемо вдячні Вам за будь-яку допомогу! Ми шукаємо постійних шефів, які б допомогли та підтримали наші перші кроки у створенні нової родини.

Наші реквізити: Благодійна організація "Сонячний промінь Бузеччини", код ЄДРПОУ 36763728, р/р № 2600452032 в  ПАТ АКБ «Львів» у м. Львові, МФО 325268 Призначення платежу: Благодійна допомога. Координатор проекту: Севрук Наталія  тел.: (099) 735-68-28 [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: