Як у Львові печуть хліб. Фото

У Львові триває акція «Ніч у Львові». Відтак, цього разу родзинкою стала нічна екскурсія у пекарню. Як у Львові роблять хліб, булочки і печиво показали вночі.

У Львові триває фестиваль нічних екскурсій та мистецьких перфомансів. Новинкою першого фестивального дня, 12 липня, стала екскурсія «Як печуть у Львові хліб». Понад 40 охочих ознайомилися з процесом виробництва хлібобулочної та кондитерської продукції, а також продегустували готові вироби компанії «Просто добрий хліб».

«Нам дуже важливо, щоб мешканці знали, що і як ми виробляємо. До нас на екскурсії часто ходять школярі і студенти. Цехи працюють і вночі, щоб зранку споживачі отримали все свіже і найкраще. Загалом у двох пекарнях нашого підприємства (одна у Львові, інша – в Новому Роздолі) працюють близько 200 людей. Найважчою донедавна була робота тістоміса. Зараз ми полегшили їм роботу, модернізували пекарню. А всі кондитерські вироби є ручної роботи», - розповів Андрій Чубко, директор ТзОВ «Хлібтрейд».

Протягом годинної екскурсії учасники відвідали різні цехи, побачили, як вимішується тісто, як формують, посипають і випікають булочки, а також як з допомогою спеціального обладнання нарізають сухарики і грінки.

«Ми були в центрі з татом і моїм молодшим братиком, знали, що відбувається «Ніч у Львові». І коли вже йшли на зупинку, щоб їхати додому, нам волонтери запропонували сісти в автобус і поїхати на екскурсію в пекарню. Мені дуже сподобалось. Найцікавіше було спостерігати, як ріжуть грінки і сухарики», - ділиться 10-річна Софія Колюбінська.

Зараз компанія «Просто добрий хліб» готується до Свята хліба, яке традиційно відбудеться у Шевченківському гаю у серпні.

Нагадаємо, ознайомитись з програмою фестивалю «Ніч у Львові» можна на офіційному туристичному порталі міста lviv.travel.

KOV_2414_800 KOV_2435_800 KOV_2438_800 KOV_2440_800 KOV_2449_800 KOV_2453_800 KOV_2461_800

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: