На Львівщині уже оздоровлено 125 тисяч дітей

Оздоровлення та відпочинок дітей на Львівщині триває згідно із планом. Станом на 1 липня 2013 року у області оздоровлено 125 тисяч дітей.

Про це на прес-конференції у конференції-залі ТРК «Львів» повідомила виконувач обов’язків начальника управління сім’ї та молоді департаменту освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА Олена Кондрат.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info»

«Скарг від батьків на відпочинок та оздоровлення дітей від батьків Львівщини у ОДА не надходило. Станом на 1 липня 125 тисяч дітей отримали оздоровлення та відпочинок», - повідомила Олена Кондрат.

Вона також додала, що до заїзду дітей усі заклади відпочинку та оздоровлення пройшли перевірки Держргірпромнагляду та Держсанепідслужби.

«Цього року уряд стаивть нам вимогу, що 70% дітей шкільного віку повинні бути оздоровлені та повинні отримати відпочинок. У області 11 мільйонів на відпочинок дітей виділив Фонд соціального страхування, а загалом на оздоровлення дітей Львівщини у 2013 року передбачено 70 мільйонів гривень, зокрема 12 мільйонів гривень – із обласного бюджету, 15 мільйонів гривень – із міських та районних бюджетів. Решта коштів – це залучені кошти та кошти батьків», - розповіла Кондрат.

Вона також додала, що діти отримають оздоровлення та відпочинок у 943 закладах, лише 30 з яких є стаціонарними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: