Мер подякував львів’янам за оплату житлово-комунальних послуг

Сьогодні на сесії Львівської міської ради Андрій Садовий розповів про роботу виконавчих органів мерії у 2012 році. Відтак, Рада заслухала питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік». Мер зазначив, що протягом 2012 року місто забезпечувало 100% і більше збору коштів за житлово-комунальні послуги. За це Андрій Садовий подякував мешканцям міста.

«Розмір доходів загального фонду міського бюджету Львова на 2012 рік затверджений в сумі 1,5 млрд. грн. У порівнянні з минулим роком надходження збільшилися на 158,5 млн. грн.

Протягом 2012 року у місто Львів надійшло 288,1 млн. дол. США. Станом на початок січня у Львові працює 725 підприємств, до створення яких залучали іноземні інвестиції. На початку 2012 року таких підприємств було 580.  Це дуже позитивна динаміка.

Частка Львова із загального обсягу інвестицій, які надходять до області, становить дві третіх, це є 1484 долари на одного мешканця, або ж удвічі більше, ніж в середньому по області.

Місто забезпечило 100% збору коштів за житлово-комунальні послуги, що значно перевищує показники по Україні. Дякую усім львів’янам», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер розповів, що протягом року у місті діяли спеціальні комісії щодо детінізації заробітної плати та легалізації найманої праці.

«Протягом 2012 року активно проводилась робота щодо виведення з «тіні» вже існуючих робочих місць, які не відображаються у статистичних даних, детінізації заробітної плати та покращення умов та оплати праці найманих працівників міста Львова - діяли міські та районні комісії з питань легалізації найманої праці, детінзації заробітної плати та погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

За дослідженням «Financial Times» Львів увійшов до 10-ти європейських міст майбутнього 2012/2013 в категоріях: «найкраща стратегія залучення прямих іноземних інвестицій» та «найбільша економічна ефективність ведення бізнесу». Це є наша перспектива. Якщо ситуація в Україні буде покращуватись, якщо Україна підпише угоду про Асоціацію з Європейським Союзом, тоді ми маємо дуже хороші шанси збільшити кількість робочих місць і покращити залучення інвестицій в економіку міста», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: