АТП №1 не ставить питання про підняття цін, - Садовий

Міський голова Львова сьогодні розповів, що не отримував письмової інформації від тимчасової контрольної комісії з перевірки діяльності ЛК АТП №1. Мер вважає, що усі факти повинні дослідити фахівці. Але важливо, що комунальне підприємство не ставить питання про підняття цін на проїзд.

«Я не отримав інформації об’єктивної. На сесії був проголосований звіт. Якщо почитати ці сторінки, є дуже багато емоцій. Звичайно, фахівці повинні це дослідити. Перше, що я зроблю після отримання ухвали на стіл, я скерую її в наше управління контролю та аудиту, щоб вони дали фахові висновки. Якщо буде виникати потреба, я скерую матеріали в ті чи інші органи на додаткове розслідування. Я знаю, що зараз триває робота Фінансової інспекції. Інспекція всі ці речі аналізує і буде її висновок. Треба і цей документ подивитись.

Є чітка позиція трудового колективу, який звернувся з листом. АТП №1 не ставить питання про підняття цін на перевезення. Вони просять, аби ми їх підтримали», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: