У Львові проведуть майстер-клас із виготовлення феї із атласних стрічок

Львів для дітей. Цього тижня маленькі відвідувачі «Території дружби» УДЮМК Шевченківського району створюватимуть декоративні листівки та прикраси. Сьогодні на заняттях дітвора робитиме листівки у техніці кірігамі (різновид орігамі). Початок майстер-класу — о 14.00 год. А 26 липня на «Території дружби» відбудеться майстер-клас із виготовлення феї із атласних стрічок. Початок – 15.00 год.

«Зараз усе популярнішими стають прикраси, виготовлені власними руками. Саме тому наші педагоги-організатори навчають дітей самим створювати прекрасне. Використати потім hand-made можна найрізноманітнішим чином – чи для себе, чи на подарунок близьким», - каже Людмила Бондарчук, директор УДЮМК Шевченківського району.

«Дуже приємно гарні речі зробити самому, а не просто купити в магазині. А як приємно здивувати близьких та друзів, подарувавши такий сюрприз. Процес виготовлення листівок і фей не надто складний, проте дуже цікавий та захоплюючий. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до наших майстер-класів та поринути разом із нами у світ прекрасного», - вважає Анастасія Пиріг, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Нагадуємо, заняття на «Території дружби» відбуватимуться за адресою: вул. Мазепи, 13а (дитячо-юнацький клуб «Сонечко»).

Довідка

«Територія дружби» – осередок літнього дозвілля, яке для дітей організував УДЮМК Шевченківського району.

Працює «Територія дружби» з 1 червня до 31 серпня з 11.00 до 17.00 год (з понеділка по п’ятницю) при клубі естетичного виховання «Сонечко» (вул.Гетьмана Мазепи,13а). В програмі «Території дружби» - пізнавальні заняття для діток, мистецькі майстер-класи, спортивні вправи, ігри на майданчику поблизу.

Заняття —  безкоштовні.

Більше інформації про майстер-класи можна отримати в Анастасії Пиріг за тел. 0673356686.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: