Обрання Бубки дає Україні додатковий шанс на Олімпіаду, - експерт

Львівський спортивний журналіст, історик та архівіст Іван Яремко переконаний, що Львів повинен спробувати отримати право на проведення зимової Олімпіади 2022 року.

«Маючи успішний досвід проведення ЄВРО 2012, Львів повинен обов’язково спробувати отримати право на проведення зимової Олімпіади 2022 року. Особисто дуже хочу відчути атмосферу зимових Олімпійських ігор у Львові. Судячи з того, що чув від учасників змагань та читав у медіа, - це повинно бути неймовірно», - розповів львівський спортивний журналіст, історик та архівіст Іван Яремко.

Нагадаємо, 5 червня 2013 року Президент України Віктор Янукович призначив Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула головою оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету на здобуття права на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні в 2022 році. Місця проведення змагання: Львів, Тисовець (Львівська область) та Боржава (Закарпатська область).

«На жаль, не все залежить від нас. Існує поняття ротації континентів, інші моменти, про які ми не знаємо. Обрання Сергія Бубки Президентом МОК – безумовно, додатковий бонус для нас. Велику роль відіграє наш досвід у проведенні масштабних подій. На жаль, його не так багато, як би хотілось. Проте, важливо мати бажання і правильно визначену мету. Всі – починаючи від рівня Президента України та закінчуючи пересічними громадянами – повинні розуміти, наскільки важливо для України виграти це право у 2015 році, а згодом  - і провести Турнір на найвищому рівні», - переконаний Іван Яремко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: