Робота депутатів Львівської міськради зводиться до того, щоб не дати Садовому вкрасти, - "Свобода"

«Ми часто зіштовхуємося з тим, що деякі політикани, які хочуть стати політиками, кидають звинувачення, які нічого під собою не мають. Це я про міського голову, який шість років кричав, що він господарник, а півроку тому зареєстрував свою партію і починає працювати як політик, при чому дрібного рівня», - так у коментарі «Погляду» голова фракції «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак прокоментував заяви міського голови Андрія Садового, що він зміг би зробити більше для міста, якби йому не перешкоджали депутати. 

«Скажу лишень, що питання, які проходять законну процедуру, знаходять свою підтримку на сесії міської ради. Стосовно ж сумнівних схем, які трактують, як велику благодійність… Звичайно, що вони не здобувають підтримки у стінах міської ради серед депутатського корпусу», - зазначив Лопачак.

«На жаль, часто робота фракції «Свободи» та інших фракцій зводиться до одного: не дати міському голові чи членам його команди розбазарити або вкрасти майно, землю чи бюджетні гроші громади Львова», - заявляє голова фракції ВО «Свобода».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: