АТП №1 купує паливо за найменшими цінами, - Садовий (відео)

Міський голова Львова переконаний, що піднімати ціну за перевезення у громадському транспорті не можна. Такої ж позиції дотримується міське АТП №1, водії якого заявляють про тиск на підприємство. Про результати перевірки на підприємстві розповів у традиційному зверненні міський голова Львова Андрій Садовий.

«Останнім часом у Львові зі сторони приватних перевізників ведуться розмови про встановлення, так званого, вільного тарифу на перевезення в автобусах. Про що йдеться? Насправді - банальне бажання підняти ціни на проїзд.

Моя позиція – сьогодні піднімати ціну не можна. Така сама позиція нашого комунального підприємства АТП №1. Натомість його постійно атакують, створюють різні комісії, перевірки. Трудовий колектив звернувся з відкритим листом з проханням захистити його від охочих знищити підприємство.

Пригадайте 90-ті роки, коли у Львові порізали всі автобуси, коли віддали весь ринок приватникам, коли знищили територію підприємства, продали всі автобусні станції. Що ми отримали? В 2006 році у Львові в тих автобусах, в яких в Німеччині возили бульбу, у нас возили людей. Відсутність будь-яких елементарних умов. Ми поступово виправляємо ситуацію. І власне наше АТП має близько 20% ринку і ця доля постійно збільшується, закуповуються великі автобуси. Комусь це банально не подобається. Говорять про різні зловживання, неправильну ціну на паливо. Я маю висновки Фінансової інспекції області, яка три місяці перевіряла підприємство і дослідила, що АТП №1 купує паливо за найменшими цінами. Я скерував усі матеріали в прокуратуру із проханням розібратися і винести чесний вердикт», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: