Садовий досі не використав пропозицій Львівської ОДА щодо розміщення сміттєпереробного комплексу, - Шемчук (ексклюзив)

Львівська обласна державна адміністрація запропонувала Львівській міській раді на вибір земельні ділянки під будівництво нового сміттєпереробного комплексу, однак досі Андрій Іванович Садовий і Львівська міська рада чомусь не скористалась із цих пропозицій.

Про це у ексклюзивному коментарі «Дивись.infо» повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, коментуючи намір мешканців провести сьогодні ввечері загальні збори села і змінити (встановити) інше цільове призначення земельної ділянки, що використовується зараз під сміттєзвалище і, таким чином, заборонити вивіз сміття на Грибовицьке сміттєзвалище.

«Я перший раз від Вас чую про такі наміри, тому наразі тяжко щось коментувати. Зараз попрошу, щоб з’ясували ситуацію. Але думаю, що про це питання потрібно поспілкуватись із Андрієм Івановичем Садовим. Львівська область запропонувала на вибір ділянки під будівництво сміттєзвалища, однак досі чомусь Андрій Іванович Садовий і Львівська міська рада не дослухається до цих пропозицій і не користується ними», - сказав Віктор Шемчук.

Нагадаємо, Грибовицьке сміттєзвалище можуть закрити на загальних зборах села

Загальні збори громадян села Великі Грибовичі що на Львівщині, мають відбутися в понеділок 29 липня, в приміщенні сільської школи, повідомляють в ГО «СПАС».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: