Львів’яни здобувають чергові медалі на континентальній першості з кульової стрільби

На чемпіонаті Європи з кульової стрільби, що у ці дні триває у м.Осієк (Хорватія) представники Львівщини продовжують здобувати медалі.

Вже чинний чемпіон Європи у стрільбі з малокаліберного пістолета на дистанції  25-ти метрів Романа Бондарук, здобув срібну нагороду в осбистому заліку у вправі МП-10 з результатом 575 очок, поступившись 3 очками представнику Туреччини.

В командній першості Роман Бондарук разом з партнерами по збірній команді України, ще одним титулованим львів’янином Олександром Петрівим (569 очок - 7 місце особисто) та Іваном Бідняком (562 очки – 18 місце) здобули  бронзову нагороду з результатом 1 706 очок, поступившись  1 очком збірній команді Туреччини – 1 707 очок, та 2 очками збірній Росії – 1707 очок.

Ще одну бронзову нагороду додала до скарбнички збірної України львів’янка Леся Леськів у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на дистанції 300 м з трьох положень.

У вправі МП-10 повторили досягнення своїх старших колег по команді і юні стрільці. Львів’янин Павло Коростильов, який вже  здобув титул чемпіона Європи  у стрільбі з малокаліберного пістолета  у вправі  МП-5, виборов срібну нагороду з результатом 567 очок, поступившись 2 очками представнику Естонії. З партнерами по команді  Олексієм Сидоренком та  Олегом Зубом, П.Коростильов здобув ще й  бронзову нагороду чемпіонату Європи. Чемпіонами Європи у команді стала збірна Росії.

Влад Новаковський - старший тренер збірних команд  України  з олімпійських видів спорту у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: