Виконком визначив виконавців послуг зі збору ТПВ у місті

Відповідно до листа державної інспекції з контролю за цінами, підприємства, які займаються збиранням, зберіганням і перевезенням твердих побутових відходів, повинні керуватись рішенням виконавчого комітету щодо визначення виконавця послуг зі збирання ТПВ.

Без прийняття такого рішення підприємства не мають змоги отримати висновки щодо розрахунків економічно обґрунтованих планових витрат на послуги з вивезення побутових відходів.

«Всі вказані перевізники визначені на підставі проведених конкурсів і працюють у районах міста. Зараз за вимогою інспекції цін вони визнаються виконавцями послуг», - зазначив Юрій Голець, начальник управління житлового господарства.

Відтак, виконавцями послуг зі збирання, зберігання і перевезення ТПВ у місті Львові визначили 5 підприємств: ТзОВ «ДВ-Екосвіт», ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», ТзОВ «АВЕ-Львів», ТзОВ «Спецавтотранс-Львів», ТзОВ «Санком».

Як додала Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління, це рішення жодним чином не впливає на тарифи з вивезення ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: