Henkel знімає продукцію і скандальну рекламу в Україні (відео)

Компанія Henkel знімає з продажів продукцію «Lemon-Lime» серії Bref Duo Stripes, призначеної для забезпечення гігієнічної чистоти деяких видів сантехніки (унітазів), а також припиняє рекламну кампанію з її просування у всіх країнах, на ринках яких дана продукція представлена.
Про це кореспонденту ГолосUA повідомила менеджер корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Тетяна Василенко.
Таким чином, компанія відреагувала на прохання споживачів.

 

Як повідомлялося раніше, колірна гамма зазначеного виду стікерів для сантехніки викликала неоднозначну реакцію серед українських Інтернет-користувачів.

 

У деяких з них поєднання синього і лимонно-жовтого кольору викликало асоціацію не з чистотою водою і свіжістю цитрусових, як було задумано компанією, а з кольорами національного прапора України.
«Що стосується стікера, в оформленні якого використані вказані кольори, то він ніяк не пов'язаний з державною символікою та ніякого смислового навантаження, крім асоціації з конкретними ароматами, не несе. Продукція лінійки Bref Duo Stripes була створена і протестована в Європі відповідно до переваг споживачів, виявленими в результаті спеціальних досліджень. Синій колір символізує воду і гігієну, а жовтий колір - лимонний аромат, такі кольори найчастіше вживаються для даного виду продукції. Тим не менш, ми уважно вислухали коментарі наших споживачів в Україні, так як ми прислухаємося до думки наших покупців у всіх країнах присутності, і ставимося до їхніх занепокоєнь дуже серйозно. Ми поважаємо почуття наших споживачів, і тому прийняли відповідні кроки щодо негайного припинення поширення продукту в такому колірному дизайні у всіх країнах. Ми також припинили трансляцію реклами по телевізору. Ми приносимо свої вибачення за те, що наша продукція могла викликати негативну реакцію в Україні», - відзначили в прес-службі Henkel.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: