Задорожний подарував Рудницькому гумові чоботи

Депутат Львівської обласної ради свободівець Михайло Задорожний здійснив черговий об’їзд сільських громад Дрогобиччини. 

Зустрічаючись в селах із працівниками сільських рад, Михайло Задорожний неодноразово чув від них нарікання на байдуже ставлення до них з боку чиновників Дрогобицької райдержадміністрації. Окремі голови територіальних громад Дрогобиччини вважають, що районна виконавча влада їх, попросту кажучи, покинула.Як зазначив депутат облради Михайло Задорожний, люди жаліються, що важливі господарські питання не вирішуються, зате щотижня, по два-три рази, чиновники Дрогобицької райдержадміністрації скликають голів сільських громад, бухгалтерів та секретарів на надумані непродуктивні наради. Особливо в цьому плані активно діє перший заступник голови Дрогобицької РДА Степан Рудницький.

Відтак, працівникам сільських рад доводиться за власні кошти із віддалених сіл виїздити до Дрогобича, оскільки в сільських бюджетах не передбачено коштів на відрядження працівникам.

На останній із таких надуманих нарад, яку проводив перший заступник голови Дрогобицької РДА Степан Рудницький, депутат облради свободівець Михайло Задорожний подарував районному чиновникові гумові чоботи, аби той не скликав людей із сіл до району, а знявши свої вартісні туфлі й перевзувся в гумаки, особисто навідувався у села, перейнявся проблемами селян, допоміг у вирішенні нагальних питань тощо, а не сидів у затишному кабінеті.Також на нараді Михайло Задорожний нагадав чиновникам Дрогобицької РДА, що в кінці року кожен заступник голови райдержадміністрації зобов’язаний звітувати за виконану річну роботу в певних галузевих ділянках. Лише після звітів заступників, зведений звіт має виголосити голова РДА.

 

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: