Соколова презентуватиме у Львові нову книгу

28 вересня у львівській книгарні «Є» відбудеться зустріч зі світовою зіркою ілюстрації Валерією Соколовою. Під час зустрічі буде презентована її книга «Белла-балерина», видана в Україні «Видавництвом Старого Лева». Початок зустрічі – о 18:00.

Про це Дивись. Інфо повідомили організатори події.

Валерія Соколова – американська ілюстраторка українського походження. Народилась у Львові, зараз живе в Нью-Йорку, де викладає в університеті та продовжує успішну кар’єру ілюстратора. Член Спілки дизайнерів Білорусії, Таджикистану та Росії. Пише ікони для монастирів міста Бостон та на замовлення. Очолює Art Club в університеті, працює арт-директором Аntheon Magazine - журналу найкращих студентських робіт.

Серед клієнтів Валеріїї - Walt Disney Company. У 1995 році ілюстрації художниці використані для рекламного ролику відкриття парків Walt Disney у Франціі.

Валерія активно співпрацює з відомими дитячими журналами Америки. Не тільки ілюструє книжки, але й пише казки та оповідання для малят. Дитячі книжки Валерії Соколової стають бестселерами видавництва Standard Publishing та перевидаються багатьма мовами світу.

“Белла-балерина” — одна з найвідоміших робіт Валерії Соколової (текст казки для дітей 4-6 років написала Лаура Еймі Гарн). Її американський варіант було названо однією з найкращих книжок-картинок на Голлівудський та Лондонській книжкових ярмарках. Українською «Белла-балерина» вийшла у «Видавництві Старого Лева» ( текст переклала Катерина Міхаліцина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: