Професіонали з приготування кави змагатимуться у Львові (фото)

26-27 вересня в рамках  VІI Міського свята «На каву до Львова» традиційно пройде ІII Західноукраїнський Чемпіонат Баріста. У Чемпіонаті змагатимуться найкращі баріста зі Львова та західного регіону України,  а також представники кав’ярень, що беруть участь у Святі.

Як зазначив директор Свята «На каву до Львова» Андрій Сидор, на переможця Чемпіонату чекатиме  цінний приз.

Зауважимо, зараз на сайті Свята (www.coffeefest.lviv.ua) триває реєстрація учасників та волонтерів на ІII Західноукраїнський Чемпіонат Баріста.

Чемпіонат відбувається під егідою SCAE в Україні (Європейська Асоціація Спешаліті Кави) за правилами WUBC.

Нагадаємо, що минулого року у змаганні баріста взяли участь близько двадцяти учасників. Перемогу у ІI Західноукраїнському Чемпіонаті здобув Назарій Шоляк від кав’ярні «Креденс кафе». Переможець отримав головний приз, а саме поїздку до Києва, щоб здобути перемогу на Національному Українському Чемпіонаті Баріста.

Очолював суддівську колегію ІI Західноукраїнського Чемпіонату Баріста Руслан Якубов (м. Київ), неодноразовий чемпіон, досвідчений суддя, національний тренер Nestle.
Чемпіонат відбувався за підтримки «Julius Meinl Coffee», «Nuova Simonelli»,  кафе «Кентавр», кав’ярні «Світ Кави» та «KREDENS CAFE».

А також в рамках Свята вперше пройде велопробіг «Кавова миля» та майстер-класи із виготовлення кавової свічки від Львівської свічкової мануфактури. Окрім цього, відбудуться вже улюблені львів’янами та гостями міста заходи, серед яких рекордний Кавовий ярмарок, Кавовий тур, голосування за найкращу кав’ярню Львова, частування гіганським кавовим тортом та інші численні кавові атракції.

Організатори Чемпіонату: компанія «Дік-Арт» за підтримки SCAE Ukraine.

s-svyato-kavy (2)

s-svyato-kavy (3)

s-svyato-kavy

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: