Акторка Емма Вотсон зіграє писихічно хвору журналістку (відео)

Емма Вотсон зіграє журналістку, в якої психічний розлад, в екранізації бестселера «Твій голос у мене в голові» ( "Your Voice In My Head") Емми Форрест.

Поставить картину римський режисер Франческа Грегоріні, повідомляє Hollywood Reporter.

Вотсон запрошували на цю роль ще три роки тому, коли керівником майбутньої картини вважався творець трьох частин "поттеріани" Девід Йєтс. Однак після того, як британець залишив проект, з нього вийшла і Вотсон. На зміну їй покликали Емілі Блант, і відтоді про картину не було жодних новин.

original-1363188536

Нещодавно продюсер Елісон Оуен повернулася до ідеї екранізації роману, знову почавши переговори з Вотсон, які завершилися успішно. Глава студії International Film Ерієль Венеціано, який займається проектом, підкреслив всю важливість підсумків діалогу, зазначивши, що Емма встигла вирости з юної талановитої зірочки у досвідчену зірку кіно. Крім Вотсон, на фільм теж підписано і Стенлі Туччі.

Автобіографічний роман Емми Форрест розповідає про молоду нью-йоркську журналістку, яка не витримує сучасного ритму життя і намагається покінчити з собою. Справитися з психічними проблемами героїні допомагає оптимістично настроєний психотерапевт (Туччі), що приховує від усіх смертельну хворобу - рак на останній стадії. Зйомки стартують наступного листопада.

Останньою на сьогодні роботою в кіно Емми Вотсон є комедія «Це кінець». На березень 2014 року запланована прем'єра ще одного фільму за участю актриси - «Ной» Даррена Аронофські.

На відео авторка книги Емма Форест розповідає про своє літературне дітище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: