У Трускавці обговорять розвиток індустріальних парків

Розвиток індустріальних і технологічних парків є одним з пріоритетів сучасної української економічної політики. Для того, щоб в нашій країні з’явилися технологічні кластери, «силіконові долини» і просто промислові майданчики для створення нових підприємств багато ще треба зробити. 

Тому в рамках ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року в Трускавці, буде організована секція «Технологічні та індустріальні парки: успішний досвід і нові можливості». Канадські, німецькі і польські експерти-практики розкажуть про європейський і світовий досвід започаткування і розвитку промислових парків, про те, як створити на території промпарків нові підприємства і нові робочі місця і при цьому не нанести шкоди навколишньому середовищу. Партнер компанії PricewaterhouseCoopers пан Рафал Краснодебскі розкаже про методи залучення інвесторів в індустріальні парки, а мер міста Львова про успішний досвід створення пропарку.

Детальна інформація про доповідачів та програму секції, а також про Форум загалом на веб-сторінці www.lvivforum.com.ua.  Пільгова реєстрація закінчується 12 вересня.

Форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: