Корпорація Twitter стане публічною та почне продавати свої акції

Twitter Incorporation подала заявку на первинну публічну пропозицію – (можливість продажу акцій компанії) до регулюючих органів США.

Про це йшлося у повідомленні представників Twitter у четвер і саме це має стати найбільш очікуваним кроком компанії за останні кілька років, інформує Reuters.

Первинна публічна пропозиція (англ. Initial Public Offering, IPO) зараз здобуває значну популярність серед престижних компаній світу. І хоча завдяки цьому явищу компанії стають більш публічними, однак це дозволяє їм отримувати більший капітал.twitter-logo-bird

У Twitter заявку на первинну публічну пропозицію подали таємно ще у 2012 році в рамках програми для корпорацій, що розвиваються, з менш ніж $ 1 млрд. доходів.

Семирічна соціальна мережа Twitter, яка дозволяє користувачам ділитися короткими повідомленнями у 140 символів, стала незамінним засобом спілкування з людьми для урядів, знаменитостей, корпорацій та всіх бажаючих.

Twitter був оцінений інвесторами більш ніж в $ 10 млрд та зараз отримує 40% щорічного зростання. За своєю масштабністю та поширеністю цей проект, безумовно, став першим в історії.

Керівництво Twitter сподівається, що первинна публічна пропозиція підвищить рівень конкурентоспроможності із соціальною мережею Facebook. Адже обидва ресурси мають великі перспективи на майбутнє та здатні принести насправді великі прибутки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: