Львів представили на «Альпійсько-Карпатському Форумі Співпраці» у польському Жешуві

Протягом 7 та 8 вересня Львів було представлено на другій міжнародній торгово-конференційній події під назвою «Альпійсько-Карпатський Форум Співпраці» у місті Жешув (Польща).

Цьогорічний Форум проходив під гаслом «Карпатська економіка – енергія гір», метою якого було представлення економічного потенціалу Карпатського регіону. Важлива частина форуму була присвячена Карпатському бренду, що асоціюється з туризмом і є важливим елементом «гірської енергії».

Основним заходом Форуму був Міжнародний Карпатський Ярмарок - великий торгово-виставковий захід, на якому європейські країни, в першу чергу карпатські та альпійські, представляли свої пропозиції та можливості.  Ярмарок відбувався у тематичних рамках другого Альпійсько-Карпатського Форуму і охоплював такі сфери як – туризм, «чиста» енергія на відновлюваних і традиційних джерелах, потенціал міст, традиційна і екологічна продукція.

Представляли туристичний потенціал Львова представники Львівської міської ради, Відділ міжнародної співпраці, Управління туризму, ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова»  та Львівська майстерня шоколаду. Також на стенді Львова відвідувачі мали можливість придбати вироби ручної роботи від львівських майстрів. Одна з яких, майстриня - Тетяна Перетятко, протягом двох днів Форуму, проводила майстер-клас з виготовлення жіночих аксесуарів за допомогою техніки валяння вовни.

Довідка

Міжнародна конференція «Альпійсько-Карпатський Форум Співпраці» організовується вже вдруге Асоціацією «Карпатський Єврорегіон Польща» в рамках «Альпійсько-Карпатського мосту співпраці» за підтримки швейцарського гранту «Швейцарський Внесок» для розширення Європейського союзу. Ця подія є продовженням ініціативи, започаткованої у вересні 2012 року, яку сприйняли з великим зацікавленням у ділових, політичних і наукових колах. Минулого року Форум відвідало близько 10 000 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: