Зі Львова відкривають ще п’ять нових рейсів

З 30 квітня компанія «Візз Ейр Україна» відкриває п’ять нових рейсів із львівського аеропорту. Про це сьогодні, 16 вересня, повідомили на прес-конференції у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Зокрема, 30 квітня із львівського аеропорту старують перельоти до Барселони Жирони. Рейси здійснюватимуть у середу і неділю, а вартість квитка у одну сторону становить 419 гривень.

Також з 30 квітня компанія здійснюватиме рейси до Неаполя, також по середах і неділях за 309 гривень.

1 травня стартують польоти до Кутаїсі, які є продовженням рейсів до цього міста із Києва, Харкова та Донецька. Вартість польоту зі Львова становитиме 419 гривень.

1 травня зі Львова вилетить перший рейс цієї компанії до Риму за 309 гривень, а 2 вересня – до Валенсії – за 419 гривень.

Рейси у Кутаїсі здійснюватимуть у вівторок, четвер і суботу, у Рим – також у вівторок, четвер і суботу, а у Валенсію – у понеділок і п’ятницю.

«Візз Ейр Україна» - перша і єдина українська  лоукост авіакомпанія, сьогодні також оголосила про відкриття у Львові своєї третьої української бази з 30 квітня 2014 року.

На перших порах у Львові базуватиметься один літак Airbus A320. Таким чином, обсяг інвестицій авіакомпаній у регіон складає 80 мільйон доларів США – це, як повідомила комерційний директор Наталія Артемова – вартість самого літака.

Станом на зараз авіакомпанія виконує зі Львова рейси до Венеції Тривізо, Дортмунда і Мілана Бергамо. Відкриття ще п’яти рейсів зі Львова дасть можливість українським пасажирам подорожувати за низькими цінами. Він також підтверджує важливу роль компанії у розвитку туризму та створення нових робочих місць. Новий літак буде обслуговувати усі вісім маршрутів, а кількість пасажирських місць складатиме більше, ніж 300 тисяч у 2014 році.

Квитки на п’ять нових рейсів уже можна придбати на сайті авіакомпанії. Тут наголошують:планувати поїздки потрібно завчасно, адже тоді і вартість перельоту буде дешевшою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: