Шемчук зустрівся з директором Центру інформації та документації НАТО в Україні

 «Представники НАТО уже впевнились у тому, що міжнародні військові навчання, які відбуваються на території Львівщини, завжди проходять на найвищому рівні. Ми хочемо бути у Європі, і рухаємося у цьому напрямку. Саме тому сьогодні Україні вкрай важлива підтримка усіх наших партнерів, у тому числі і НАТО». Про це заявив голова Львівської облдержадміністрації 19 вересня під час зустрічі з Директором Центру інформації та документації НАТО в Україні Наталією Немилівською.

Своєю чергою Наталія Немилівська зазначила, що Львівщина – край, який динамічно розвивається, а це лише сприяє поглибленню співпраці.

«Для мене особисто  – це дуже важливо, адже Львів моє рідне місто. Мені імпонує, що ми продовжуємо співпрацю щодо роз’яснення населенню аспектів діяльності НАТО», – сказала представниця НАТО, та користуючись нагодою, запросила керівництво ЛОДА відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі.

Віктор Шемчук звернувся до усіх партнерів, аби непростий процес входження нашої держави до Європейського співтовариства пройшов безболісно та з позитивним результатом для нас, адже сьогодні не лише Європа потрібна Україні, але й ми можемо бути корисними для ЄС.

Також голова ОДА зазначив, що для популяризації європейських цінностей та поглиблення співпраці України та НАТО, ставку слід робити на молодь, яка мислить по-новому. Саме тому важливо роз’яснювальну роботу щодо аспектів діяльності НАТО проводити саме у студентських та молодіжних колах.

Наостанок Віктор Шемчук запросив Директора Центру інформації та документації НАТО в Україні Наталію Немилівську взяти участь у ХІІІ Міжнародному економічному форумі в Трускавці, та представити там детальний план розвитку партнерства України і НАТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: