9 жовтня діти попросять водіїв їхати повільніше

Завтра діти проситимуть водіїв їхати повільніше. Захід з обмеження швидкості для водіїв розпочнеться о 10.30 год на перехресті вулиць Княгині Ольги та Бойчука, неподалік школи №31. Такий захід у Львові пройде вперше.

Креативна група загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів - безпечне місто», яка є організатором заходу, закликатиме водіїв знизити швидкість до 40 км/год. Волонтери стоятимуть попри дороги, тримаючи знак із символом «40», нагадуючи водіям, щоб вони їхали повільніше.

«Ми обрали для проведення заходу саме цю ділянку дороги, тому що неподалік знаходиться школа №31. Навколо багато дітей і є високий ризик дорожньо-транспортної пригоди. До того ж, ця ділянка дороги перебуває у хорошому стані, чим користуються водії, і їдуть з перевищеною за дозволену швидкістю», - розповідає про запланований захід керівник кампанії Оксана Романуха.

Нагадаємо також, що у рамках загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів - безпечне місто» у цей ж день, 9 жовтня, відбудеться навчальний тренінг для дітей у школі №31.

Довідка

Загальноміська кампанія «Львів - безпечне місто»: http://safe-city.com.ua/, facebook.com/lvivbezpechnemisto, vk.com/club56773727, twitter.com/Lviv_SafeCity

Христина Процак

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: