Zippo використала інцидент з погаслим Олімпійським факелом для просування у Facebook (відео)

Сьогодні вночі компанія Zippo розмістила на обкладинці своєї офіційної сторінки у Facebook кадр, на якому співробітник охорони Кремля допомагає запалити згаслий Олімпійський факел, - для цього він використовує зроблену компанією запальничку.

Кадр супроводжується хештегом # ZippoSavesOlympics, який тепер активно просувається на просторах соцмережі.

Нагадаємо, що інцидент з погаслим Олімпійським вогнем, на якому вирішив пропіаритися відомий виробник запальничок, стався в неділю. Після того як Олімпійський факел запалили на Красній площі, факелоносці почали свій рух по території Кремля. У руках 17-кратного чемпіона з підводного плавання Шаварш Карапетяна вогонь вперше згас. На допомогу до нього прийшов один із співробітників ФСО, який і відновив полум'я за допомогою запальнички Zippo.

Президент оргкомітету « Сочі -2014» Дмитро Чернишенко пояснив , що причиною загасання Олімпійського вогню став недостатньо добре відкритий клапан . Проте пізніше він згас ще два рази, незважаючи на запевнення розробників дизайну факела про те , що він створений саме для горіння в умовах суворої російської зими.

Нагадаємо , що багато компаній і раніше використовували різні новинні приводи для самопіару в соціальних мережах. Особливо яскраво це було виражено цього літа , коли провідні світові бренди миттєво відреагували на народження сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма адаптованими під дитячу тематику логотипами та іншими промо -матеріалами . Крім того , соцмережі часто використовуються для обміну жартами між мобільними виробниками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: