Ярослав Качмарик привітав залізничників з професійним святом

Від імені голови Львівської обласної ради Петра Колодія голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик привітав працівників Державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» з професійним святом – Днем залізничника, яке відзначають 4 листопада.

У вітальному слові Ярослав Качмарик висловив особливу подяку тим, хто віддав десятиліття праці на благо Львівської залізниці. «Особлива вдячність тим, кого називають ветеранами. Разом з тим, особливу надію покладаємо на тих, хто прийшов працювати на Львівську залізницю і ще десятиліття буде з користю тримати на висоті професійний бренд працівника залізниці», – сказав Ярослав Качмарик.

За словами голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, Львівська залізниця – це понад 55 тисяч працівників, а також 180 млн грн фонду оплати праці щомісяця.

«Львівська залізниця – це та структура, яка вже давно працює на європейське співтовариство, виконуючи завдання української економіки, – наголосив Ярослав Качмарик. – Все, що ви робите, а це модернізація колії та рухомого складу і будівництво Бескидського тунелю – важливо для людей. Не менш важливими є і ваші соціальні проекти, зокрема, будівництво житла для працівників вашої галузі. Нехай зажди у вас будуть для цього кошти!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: