У центрі міста продовжується встановлення нових лавок

В рамках кампанії «З нами місто розквітає» у Львові продовжують покращувати центр міста. 8 листопада на проспекті Свободи встановлять 20 додаткових лавочок. Як зазначають координатори проекту, це не одноразова акція, а масштабна кампанія з розвитку інфраструктури Львова.

Поблизу Оперного театру з’явиться ще 20 нових лавочок. У п’ятницю о 9:00 год громадські активісти встановлять на пр. Свободи додаткові місця для сидіння. Нагадаємо, що така акція вже відбулась 25 жовтня. Як зазначають організатори, це лише перші кроки для покращення благоустрою міста.

«У планах кампанії – доставити лавки у різних куточках міста, встановити спортивні майданчики, відновлювати ігрові майданчики для дітей. Також завданням проекту є робота із прибудинковою інфраструктурою, висадка дерев та сприяння озелененню міста», - розповів координатор загальноміської кампанії «З нами місто розквітає» Володимир Теслюк.

Загальноміська кампанія з благоустрою міста «З нами місто розквітає» реалізовується за підтримки об’єднання САМОПОМІЧ та управління внутрішньої політики Львівської міської ради, а також за сприяння місцевого бізнесу.

«Розвиток міської інфраструктури повинен бути ініціативою кожного львівського підприємства. Щороку ми долучаємось до соціальних проектів Львова. Історія підприємства, якому незабаром виповниться 300 років, тісно пов’язана зі стародавнім містом. На прикладі цього заходу закликаємо львівських бізнесменів робити добрі справи», - розповів директор Львівської пивоварні Олександр Василько.

«З нами місто розквітає» – проект, завданням якого є об’єднати спільні зусилля влади, громадських організацій, комунальних служб та самих мешканців міста. Програма передбачає заходи для відновлення благоустрою вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків, шкільних територій. За час існування проекту вже відбулась посадка саджанців дерев на територіях шкіл, було відновлено дитячий ігровий майданчик, здійснювалось прибирання територій, в тому числі і очищення центральних архітектурних пам’яток міста.

Дізнатись більше можна на сайті проекту «З нами місто розквітає» city-blooms.com.ua та за номером 297-1000.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: