«На сьогодні немає жодної теплової камери, яка була б відкритою», - ЛМКП «Львівтеплоенерго»

Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на балансі підприємства знаходить 2802 отвори на теплових мережах. Усі отвори на теплових камерах накриті люками.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело інвентаризацію теплофікаційних камер. Після інвентаризації було встановлено 271 люків, зокрема полімерних комплектів 219, чавунних 52.

«Ми постійно перевіряємо наявність люків на теплових камерах. Якщо кришки немає, то оперативно встановлюємо нову, для того щоб запобігти різного роду травматизму. Однак, лише 5-7% встановлення пов’язані з ремонтними роботами, які проводить підприємство. Решта заміна відбувається через крадіжки.

Також під час проведеної інвентаризації було виявлено 34 відкритих отвори на недіючих мережах, які належать підприємствам, які зараз не функціонують. Незважаючи на те, що це не мережі «Львівтеплоенерго», однак, щоб ніхто не травмувався, ми плануємо засипати ці камери та накрити бетонними плитами», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться більше 2802 отвори на теплових камерах, діаметром 630 см. Теплові камери підприємства здебільшого знаходяться на тротуарах. На сьогодні немає жодної теплової камери, яка була б відкритою.

Марія Калька

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: