У Львові збережеться прохолодна погода

Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, 28 листопада у Львові на дорогах ожеледиця. Вранці та вдень пориви західного вітру 17 – 22 м/с, ожеледь. Температура повітря вночі 4 – 6º морозу, вдень 0 – 2º тепла.

29 листопада: Хмарна погода. Часом невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

30 листопада: Хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

«Дуже важливо, і я на цьому ще і ще раз наголошую, кожен мусить дбати про своє здоров’я і здоров’я довколишніх. Батьки: одягайте дітей тепло! Ноги повинні бути в теплі і сухими, одяг не повинен обтягувати і бажано, щоб він був із натуральних тканин. Якщо ваша дитина захворіла, зробіть все можливе і таки залиште її вдома, а не ведіть в організований колектив – школу чи дитсадок, оскільки якщо в групу чи клас із 20 осіб прийде одна хвора дитина, то вже за кілька днів хворих у цьому колективі буде десятеро», - наголошує начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: