Завтра у Львові прогнозують сніг та хуртовини

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, у зв’язку з впливом циклону з центром над Прибалтикою та проходженням активних атмосферних фронтів з заходу на схід по території області на  Львівщині та у місті Львові, 6-7 грудня очікуються несприятливі погодні умови: пориви вітру 17 – 22 м/с, в окремих районах 25 – 28 м/с, хуртовини, місцями сильний сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Львівська міська рада звертається із проханням до усіх мешканців міста бути обережними, одягатись тепло, щоб не допустити переохолодження.

«Звертаємося до водіїв транспортних засобів, хто цього ще не зробив, поміняти гуму на зимову, на дорогах обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

«Сьогодні впродовж дня чергувало 25 одиниць снігоприбиральної техніки. У разі потреби, машини готові виїхати на вулиці міста. Якщо погода погіршуватиметься, то кількість техніки збільшуватимемо», - сказав начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства Валерій Самойленко.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: