На Львівщині очікують до 6 градусів морозу

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що 8 грудня у Львові прогнозуються пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Відтак, Львівська міська рада просить усіх учасників дорожнього руху – і автомобілістів, і пішоходів – бути максимально обережними на дорогах.

Сьогодні вночі та завтра протягом дня очікується хмарна погода з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 4 – 6º морозу, вдень 0 – 2º морозу. Видимість в опадах 500 – 1000 м.

9 грудня очікується хмарна погода. Вночі часом сніг та мокрий сніг. Вранці та вдень опади, в горах місцями сильні. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень від 2º морозу до 3° тепла.

10 грудня очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7 – 12 м/с. Температура повітря впродовж доби 2 – 7º морозу.

У разі виникнення непередбачуваних ситуація, прохання інформувати на «гарячу» лінію міста за коротким номером 15-80.

прес-служба ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: