МВС прокоментує конфлікт із фотографом

У міліції навідріз відмовляються коментувати сьогодні ситуацію з фотографом і активістом Євромайдану Олегом Панасом, якого у Львові схопили нібито за те, що він украв телефон.

Речник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська, до якої ІА ZIK звернулася за коментарем, повідомила, що завтра о 12.00 начальник міліції Львівщини Олександр Рудяк даватиме прес-конференцію і там відповість на всі питання.

«Завтра тільки на прес-конференції ви отримаєте всю інформацію з цього приводу і зі всіх інших. Буде давати коментар особисто начальник Олександр Вікторович Рудяк. До того часу коментувати ніхто не буде», – заявила вона.

Нагадаємо, сьогодні у Львові невідомі схопили фотографа й активіста Євромайдану Олега Панаса. Про це ІА ZIK повідомила його подруга Ольга, яка була очевидицею того, як це сталося.

Вона побачила, як Олега Панаса із заламаними руками вели двоє невідомих у цивільному, за ними ішов ще третій.

«Олег кричав: «Допоможіть, я активіст Майдану!». Йому заламали руки, він був уже в наручниках. Біля магазину «Злата» на Городоцькій його запхали в машину. Там уже був водій. Номери авто – ВС 85 70 СМ», – повідомила дівчина.

Також вона розповіла, що ті, хто вів Панаса, взагалі сказали, що він украв телефон. «Я бачила, що це за телефон, вони показали – це просто старе дрантя. Це просто підстава, – переконана вона. – Це неправда. Я знаю Олега, і бачила тих хлопців. Це була просто відмазка. Він (один із тих, хто вів Панаса, – ред.) витягнув з кишені цей телефон і показав його – просто, щоб я відчепилася і за ними не бігла».

За її словами, на місце події викликали працівників міліції. Вони взяли дані і вже поїхали.

Варто зазначити, що Олег Панас фотографував у Києві на Майдані Незалежності у ніч з 29 на 30 листопада, коли відбувся силовий розгін Євромайдану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: