На завтра у Львові синоптики прогнозують мокрий сніг

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що по місту Львову 11 грудня очікують вночі без опадів. Вранці та вдень часом опади, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 7 – 9º морозу, вдень 0 – 2º тепла.

12 грудня: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня туман, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

13 грудня: мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7º морозу, вдень 2 – 7º тепла

У зв’язку з погіршенням метеоумов та з метою запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій, Львівська міська рада звертається із проханням до мешканців міста бути обережними на можливих слизьких тротуарах та вулицях. До власників транспортних засобів прохання бути уважними за кермом, обирати помірну швидкість руху та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за тел. 297- 59-11 або 1580.

Галина ПЕЛИХ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: