Пилипишин - це провладний кандидат, - "Свобода"

Колодій каже, що подяки не роздаватиме, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

"Заява одного з депутатів Львівської обласної ради про висловлення подяки і нагородження на сесії облради Віктора Пилипишина за розміщення мітингувальників з Майдану на його підприємстві «Київекспоплаза» - це провокація". Про це заявив голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

"Я вважаю, що зараз, доки не завершено справу, не на часі роздавати нагороди, - наголосив Петро Колодій. - Львівська обласна рада вдячна всій громаді Львівщини, всім людям доброї волі, які долучилися до акції національного спротиву - тим, які стоять на Майдані у Києві, які виходять на майдан у Львові, в містах і селах, ті, які жертвують речі і кошти для учасників акції. І вклад пенсіонера, як наприклад інваліда без ніг із села Голосковичі, що віддав свою двомісячну пенсію на Майдан, не менш цінний, ніж вклад бізнесменів, які дають більші суми. Ніхто з цих жертовних людей не претендує на подяки й нагороди".

Петро Колодій наголосив, що він проти того, аби сесію Львівської обласної ради перетворювати в піар-акцію кандидата в народні депутати України. "Адже відомо, що Віктор Пилипишин - це провладний кандидат у народні депутати по 223 округу в м. Києві, він є опонентом єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил Юрія Левченка. І Львівська обласна рада не займатиметься на сесії піаром кандидата в нардепи", - наголосив Петро Колодій.

Сам Пилипишин вважає партію ВО "Свобода" екстремістами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: