Адвокат Андрія Шевціва досі не отримала матеріалів справи для ознайомлення

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

«Мене зобов’язали не відлучатись від населеного пункту, де я зареєстрований та проживаю, без дозволу слідчого чи прокурора», - розповів Андрій Шевців, начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради. Так прокоментував сьогоднішнє судове засідання в Пустомитах Андрій Шевців. При цьому, адвокат Андрія Шевціва досі не отримала матеріалів справи для ознайомлення, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

«Вчора суд оголосив перерву. Продовження засідання відбулось сьогодні о 15.00 год. Відтак, суд прийняв ухвалу про застосування запобіжного заходу у вигляді заборони відлучення від населеного пункту, де я проживаю, без відома слідчого чи прокурора. Таким рішенням суд задовольнив клопотання прокуратури частково, тобто два інші пункти клопотання не були задоволені», - розповів Андрій Шевців, начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Нагадаємо, Андрій Шевців, начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради, отримав повідомлення від СВ Пустомитівського РВ ГУМВС України у Львівській області про підозру у блокуванні транспортних комунікацій, тобто, кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст 27 – ч. 1 ст 279 КК України.

У повідомленні про підозру від 11 грудня 2013 року зазначено: «Встановлено, що 26.11.2013 приблизно о 00 год 30 хв на 517 км + 200 м дороги «Київ – Чоп», поблизу с. Гамаліївка, Пустомитівського району Львівської області, Шевців Андрій Володимирович організував блокування транспортних комунікацій – відрізку дороги «Київ – Чоп», шляхом влаштування перешкод, які виразились у постійному реверсному пересуванні невстановленої групи людей в кількості приблизно 50 осіб, по проїзній частині дороги від одного боку до іншого».

Зі слів Андрія Шевціва, він прибув на місце події, коли рух транспорту у напрямку до Києва був обмежений. Посеред дороги, перед колоною машин, стояв патрульний автомобіль ДАІ, перегородивши таким чином дорогу. Коли Андрій Шевців підійшов ближче до автобуса, там вже було багато людей: пасажири автобуса, активісти, працівники міліції. З їхніх слів він зрозумів, що інспектори ДАІ зупинили автобус та близько 30 хвилин повторно перевіряли документи, згодом хтось з автобуса зірвав номерний знак. На місце події прибули заступник начальника ГУ МВС у Львівській області С.Маруняк, начальник міського управління міліції С. Зюбаненко, начальник відділу ДАІ ЛМУ ГУ МВС у Львівській області В. Казьмірук, а також заступник начальника ДАІ ГУ МВС у Львівської області В. Гапчич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: