У Львові відбулась акція для дітей з малозабезпечених сімей від Святого Миколая

16 грудня управління соціального захисту Львівської міської ради у співпраці з компанією «Ігротеко» провели святкування Дня святого Миколая для діток з багатодітних та малозабезпечених сімей Львова. Святкування відбулось за адресою: вул. Стрийська, 148.

«В рамках заходу дітки взяли участь у майстер-класах зі складанням конструкторів. Також за традицією до діток завітав Святий Миколай з подарунками і хорошим настроєм. Дуже приємно, що у співпраці з підприємцями вдалось організувати свято радості й добра для діток, й усмішка на їх вустах мотивує нас до нових акцій, нових ідей», - розповів начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Віктор Степанюк.

Захід відбувся в рамках циклу акцій «Подаруймо діткам радість» благодійного марафону «Львів соціальний». Подарунки і позитивний настрій учасникам заходу надала компанія «Ігротеко».

Довідка

Доказів про життя Святого Миколая збереглося мало. Одними з джерел є перекази Святого Андрія Критійського (VII ст.) та монаха-студита Івана з Константинополя (V ст.). Згідно з різними переказами Миколай народився 270–286 рр. у грецькому місті-колонії Патара у провінції Лікія (Мала Азія), на той час це був еллінистичний регіон.

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: