«Кредобанк» долучився до організації благодійного ярмарку для допомоги онкохворим дітям у Львові

«Кредобанк» виступив співорганізатором та партнером другого доброчинного ярмарку «Даймо надію», що відбувся 14 грудня у Львові з ініціативи Дипломатичного клубу міста. Під час ярмарку було зібрано майже 170 тисяч гривень, які передано в благодійний фонд «Даймо надію». Ці кошти будуть використані на потреби дитячого домашнього хоспісу для невиліковних онкологічно хворих дітей з різних міст України.

Під час благодійного ярмарку, що відбувався у приміщенні Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецької, всі бажаючі мали змогу придбати різноманітні сувеніри ручної роботи, солодощі та традиційні смаколики з країн, чиї дипломатичні представництва взяли участь у ярмарку. В рамках заходу також відбулися доброчинна лотерея та благодійний аукціон, на якому продавалися туристичні путівки на відпочинок в Україні, Польщі та Канарських островах, твори мистецтва та інші товари і послуги від організаторів ярмарку. До Дипломатичного клубу Львова входять розміщені в місті три генеральних консульства – Польщі, Чехії та Російської Федерації, представництво Міністерства закордонних справ України у Львові та почесні консульства, що працюють на території Західної України. Ініціатором та натхненником проведення благодійного ярмарку, який відбувається вдруге, є дружина Генерального консула Польщі у Львові Беата Дрозд.

«Для «Кредобанку» участь у різноманітних соціальних та благодійних проектах вже стала доброю традицією, – розповідає перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч.  –Як соціально відповідальний європейський банк, «Кредобанк» підтримує важливі для суспільства соціальні та культурні проекти, а також безкоштовно обслуговує громадські та неприбуткові організації. Окрім того, працівники банку з власної ініціативи вже кілька років поспіль опікуються дітьми з особливими потребами, що живуть та навчаються у двох закладах на Львівщині»

Цього року працівники «Кредобанку» також зібрали кошти та необхідні речі – дитячі одяг та взуття, книги, іграшки, а також засоби першої необхідності для Роздільського дитячого будинку-інтернату, де мешкають діти з вадами фізичного та розумового розвитку, а також для підопічних Лешківського жіночого психоневрологічного інтернату, що в Сокальському районі Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: