На вихованців Дитячих клубів Львова очікують змагання з боулінгу

Ще один турнір в рамках Загальноміської спартакіади буде у вихованців Дитячих клубів. Цієї п’ятниці, 20 грудня, відбудуться змагання з боулінгу серед команд дітей з кожного району. Турнір пройде у боулінг-клубі «Десятка» у центрі сімейного дозвілля «Булька» (вул. Б. Хмельницького, 214).

В змаганнях з боулінгу візьмуть участь 30 вихованців Дитячих клубів Львова. Кожен район готує команду з 5 вихованців 10-14 років. Триватимуть змагання з 14.00 до 16.00 год.

«Наша Спартакіада - це любительські змагання серед вихованців клубів. Цього року ми вже провели 12 турнірів, в яких взяло участь понад 350 дітей. Дуже приємно, що львівський боулінг-клуб нам дав можливість організувати змагання для дітей й з такої популярної гри», - розповів Роман Кладько, директор Дитячих клубів Франківського району.

Також 21 грудня в рамках Спартакіади відбудуться змагання з настільного тенісу.

Нагадуємо, Загальноміська Спартакіада серед команд Дитячих клубів Львова проводиться з таких видів спорту: першість із санного спуску; шахи; шашки; настільний теніс; стрітбол; спортивна естафета; перетягування линви, міні-футбол; футбол; туризм. Міський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва здійснюється в два етапи: 1 етап – районний відбір; 2 етап – міські змагання.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: