Соціальний Миколай завітає у дитячий притулок

Завтра, 20 грудня, о 12.00 год. працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітають дітей з притулку СусД ЛОДа із святом Миколая.

Під час заходу діти переглянуть святкову виставу «А хто, хто Миколая любить», під час якої вихованці притулку зустрінуться із улюбленими казковими персонажами. Соціальні фахівці представлять історію дітей, які з нетерпінням чекають Чудотворця, що Святий Миколай щедро обдарує їх подарунками.

«Діти, які мешкають у Притулку, потребують не лише соціального захисту з боку держави, але й особливої турботи і опіки. Адже часто там перебувають діти із сімейного оточення, котрі не знаходять спільної мови з батьками, однолітками або вчителями. Для кожної дитини важливо відчувати увагу і любов оточення. Саме тому соціальний Миколай наочно демонструє, що маючи у серці віру і надію, яка втілюється у вчинках, дитина обов’язково отримає омріяний дарунок – щасливе майбутнє», - розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: