Гришко більше ніколи не буде виступати у Львові

Народний артист України Володимир Гришко заявив, що більше ніколи не буде виступати у Львові.

«Я хочу зробити серйозну заяву: ніколи голос Гришка не пролунає у Львові!», – обурено висловився співак в ефірі телепередачі «Козирне життя» на телеканалі ICTV, пише Захід.нет

Співак образився на львівський Євромайдан і те, що через його кампанію Гришку довелося скасувати концерт у львівській філармонії. Згодом не відбувся концерт народного артиста у Трускавці.

Сам Гришко в інтерв’ю ICTV нагадав, що його звинувачували у виступі на так званому антимайдані. «Казали навіть, що я співав для тих, хто розганяв Євромайдан!», – додав співак.

Нагадаємо, що Гришко виступав на антимайдані якраз напередодні розгону Євромайдану. За декілька днів він мав виступити у Львівській філармонії. З тієї причини львівський Євромайдан закликав співака відмовитись від концерту. А у випадку, якщо б Гришко таки не скасував концерту, євромайданівці пообіцяли влаштувати акцію протесту біля філармонії.

Додамо, що представник агентства PR Batteries, яке організовувало концерт, надіслав на адресу ZAXID.NET короткий коментар від імені співака: «Мистецтво завжди аполітичне. Володимир Гришко вважає, що зараз вирішується доля країни. Народ має бути на Майдані, а не в опері. На Майдані ми висловлюємо мирно свою позицію».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: