У Львівській облраді згадали за видобуток сланцевого газу

Про це під час засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради повідомив голова комісії Олексій Балицький, повідомила прес-служба облради

Так, в комісію надійшло рішення 25-ої сесії 6-ого скликання Буської районної ради від 21.11.2013 № 413 «Про оголошення мораторію на геологічну розробку та видобуток вуглеводнів в межах ділянки «Олеська» на території Буського району».

Районні депутати вважають Угоду між Кабінетом Міністрів України, компанією «Шеврон Юркрейн Б. В.» та ТзОВ «Надра Олеська» про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуть у межах ділянки «Олеська», укладеною всупереч інтересам та з порушенням конституційних прав територіальних громад Буського району. Також депутати вирішили оголосити мораторій на геологічне вивчення та розробку надр в рамках реалізації Угоди про розподіл вуглеводнів у межах ділянки «Олеська» на території району.

Окрім того депутати Буської райради звернулися до обласної ради з рекомендацією розглянути питання щодо виконання умов п. 7 рішення XXVI сесії VI скликання від 03.10.2013 року № 879 «Про погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки «Олеська» між державою Україна, компанією «Шеврон Юркрейн Б. В.» та ТзОВ «Надра Олеська», і у випадку невиконання цих умов, ставити питання про розірвання зазначеної Угоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: