Діти побували на безкоштовному перегляді мультфільму з нагоди Дня Святого Миколая

Зараз суспільство перебуває в циклі одних з найулюбленіших зимових свят, серед них День Святого Миколая. Відтак, для дітей з потребуючих сімей управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з мережею кінотеатрів «Кінопалац» підготували подарунок у вигляді безкоштовного перегляду мультфільму «Врятувати Санту». Захід відбувся в рамках акції до Миколая «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний», про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

«Діти отримали багато позитиву, зрештою радість на їх обличчях сигналізувала про приємно проведений час. За підтримку нашої акції «Подаруймо дітям радість» висловлюємо вдячність дирекції «Кінопалацу ім. О. Довженка», яка відгукнулась на нашу пропозицію і подарувала діткам можливість відчути радість святкування», - розповів начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Віктор Степанюк.

Окрім позитивних емоцій, діти отримали також й солодкі дарунки від Святого Миколая, які надала фабрика солодощів «Viktoria».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: