В рамках благодійної акцій до Дня Св. Миколая діти переглянули театралізоване дійство

Львів святковий. Наше місто поринуло у святкову атмосферу. В рамках акції до свята Миколая «Подаруймо дітям радість» 18 грудня 30 дітей з багатодітний і малозабезпечених сімей побували на перегляді вистави «У пошуках святого Миколая», яку поставили актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Святковий настрій і море нових позитивних емоцій дітям подарували актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», зігравши виставу «У пошуках Святого Миколая». Відвідувачі мали можливість проявити свої таланти: розказати віршики, поспівати пісень, за що отримали подарунки від Миколая», - розповів начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Віктор Степанюк.

«Традиційно склалось, що цикл Новорічних та Різдвяних свят розпочинається святкуванням Дня святого Миколая. Найбільш очікуваним та значимим це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків і здійснення своїх мрій. Щорічно у Львові відбуваються різноманітні заходи для дітей та молоді, благодійні акції та концерти», - розповіла начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Окрім позитивного настрою діти отримали також й солодкі дарунки від Святого Миколая, які надала фабрика солодощів «Viktoria».

Довідка

В Україні, за традицією, в ніч проти 19 грудня батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого. В пам'ять про милосердя святого Миколая, в цей день відзначається Міжнародний день допомоги бідним.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: