Громадська спортивна рада підвела підсумки за 2013 рік

25 грудня у Львівській міській раді відбулось засідання Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту у Львові, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

На засіданні було обговорено досягнення спільної роботи Громадської ради та управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР. Також Громадська рада представила план міжнародних спортивних заходів на 2014-17 роки. Учасники засідання обговорили план поширення масового спорту на 2014 рік.

«Усі виконавчі органи влади повинні максимально сприяти розвиткові спорту, влада має працювати для людей і організовувати та спрощувати всі процедури, тому я надіюсь на вашу активну, принципову позицію, тому що ми повинні показувати приклад для всіх інших міст, як треба працювати. Адже для того, щоб на верхні сходинки п’єдесталів сходили наші львівські спортсмени, для того, щоб лунав гімн України, потрібно багато працювати, розвивати дитячий та юнацький спорт, а ми у свою чергу будемо намагатись підтримувати усі спортивні заходи та проекти»,- зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова

«Дуже приємним є той факт, що цього року збільшилась кількість спортивних секцій у Львові. Спортивна рада повинна поставити перед собою завдання збільшувати кількість своїх учасників, адже кожен керівник спортивних організацій бачить усі процеси та ситуації з середини. Також не менш важливим пунктом є необхідність залучення суспільства до масових видів спорту», - сказав Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР

Також міський голова Львова нагородив пам’ятною монетою з зображенням Короля Данила Володимира Рекшу, переможця Чемпіонату світу зі стронгмену у ваговій категорії до 110 кілограмів за версією Всесвітньої федерації стронгменів, члена Громадської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: