Провайдер Інтернету "Воля"паралізувала роботу ЗМІ

Сьогодні близько 11 години ранку інтернет-видання "Дивись.Інфо" залишилося без доступу до Інтернету.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Наше видання вже близько року користується послугами інтернет-провайдера "Воля" і такі ситуації з відсутністю доступу до мережі є регулярними. Тому номер телефону їхньої служби підтримки у нас на "гарячому" наборі.

Після дзвінка в службу підтримки і довгих розмов з різними спеціалістами, нам було повідомлено, що причина відсутності доступу до мережі Інтернет  криється в обладнанні провайдера "Воля", але на даний час вони нічого не можуть зробити, бо відповідні спеціалісти є вільними аж на неділю з 15.00 до 20.00. Після цього байдужий голос запитав чи робити заявку на виклик спеціаліста.

До цього часу перебої складали кілька годин, тому ми, здивовані таким великим терміном очікування, пояснили ситуацію і попросили телефон менеджера, котрий має достатні повноваження, щоб вирішити ситуацію швидко на будь-яких умовах. В телефоні менеджера нам брутально відмовили і ще раз перепитали чи замовляти виклик спеціаліста на неділю на другу половину дня.

Питається, за які послуги ми платимо, мається на увазі всі абоненти цього провайдера, і як вийти з цієї ситуації?

В час, коли в країні складна ситуація і інтернет-видання в складних умовах роблять все щоб українці і світ мали доступ до правдивої інформації, інтернет-провайдер "Воля" саботує роботу нашого незалежного медіа-ресурсу.  Чекаємо на підтримку та хорошу пораду від читачів та інших ЗМІ  на адресу [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: