Компанія бойкоту бізнесу Партії регіонів провалилась, - ЗМІ

Кампанія бойкоту бізнесу провладних депутатів, ініційована у Львові, насправді не принесла відчутних втрат регіоналам, певні експерти.

Уже минув місяць з моменту оголошення бойкоту, проте людей у магазинах регіоналів не поменшало і не всі поспішають здавати партійні квитки, пише Галицька правда

Львів’яни нібито підтримують саму кампанію, але на ділі відмовитися від товарів та послуг не готові. Купують товари у магазинах, користуються іншими послугами бізнесу, який належить регіоналам.
Експерти ж вказують, що успіху кампанія могла б досягнути за умови широко розголосу та наявності альтернативи товарам, від яких пропонують відмовитись.

Депутат-регіонал, львівський бізнесмен Олег Баляш розповів, що поки що кампанія жодних економічних втрат йому не завдала.

"Це радше іміджеві втрати та політичний тиск, але ми не хочемо загострення і ставимося до цього толерантно", - каже бізнесмен.

Хоча зауважує, що його бізнес може дати серйозну відсіч такій ініціативі.

"Наші підприємства є одними з найбільших платників податків в області... Якщо тиск продовжуватиметься, ми можемо змінити юридичну адресу, приміром, на Київ", - каже Баляш.

Кампанія бойкоту, каже він, дискредитує самих євромайданців, бо на його підприємствах працює понад півтори тисячі людей.

"Я міг би звернутися до суду чи написати заву в силові органи, що на мене тиснуть як на політика і бізнесмена, але це зайва конфронтація", - каже Баляш.

Протее юристи переконуюють, що якось вплинути через суд чи силовиків фактично неможливо.

Нагадаємо нещодавно заяви про вихід з фракції написали Тадей Едер, Володимир Пасічник, Ігор Дедишин та Андрій Мочарський. Відтак, у Львівській міськраді припинила існувати фракція ПР.

Нагадаємо євромайданівці інадалі пропонують пікетувати бізнем регіоналів. Зокрема цими вихідними акції протесту планують провести біля нещодавно відкритого гіпермаркету Епіцентр на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: