Львівська філармонія запрошує юних слухачів на Різдвяний концерт (афіша)

4 січня, о 15:00 та 17:00 у Львівській філармонії відбудеться дитяче різдвяне дійство «На крилах Різдва», яке подарує безліч новорічних та різдвяних пісень, колядок і танців. Кожна дитина зможе прийняти участь в дійстві, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР

«Концерт буде цікавим тим, що кожна дитина зможе взяти участь у ньому як повноправний учасник. Разом із виконавцями вони колядуватимуть, танцюватимуть, веселитимуться та мандруватимуть у пошуках української казки.

Розпочнеться дійство із виступу маленьких білих янголяток. У концерті «На крилах Різдва» ведучі виступлять у ролі українських фольклорних персонажів Кози та Котика, які будуть шукати українську казку, яку загубили, а мандруючи співатимуть пісні та виконуватимуть музичні композиції. Насамперед усі помандрують у Казкові Карпати. Ансамбль «Сонечко» виконає танцювальну композицію «Карпатські візерунки». А оскільки вже за декілька днів Різдво, тож Оксана Ковальова разом із залом заколядує дві колядки «Бог ся раждає» та «У Вифлеємі». Ці безліч інших цікавих атракцій чекатимуть на гостей заходу»,- зазначили організатори заходу.

афіша

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: