На Львівщині вперше відбулося дитяче свято фігурного катання (фото)

Останньої неділі 2013 року по-справжньому святкова й урочиста атмосфера панувала на льодовій ковзанці міста Новояворівська.

Єдина на Львівщині крита Льодова арена приготувала справжнє новорічне свято фігурного катання. Вихованці тренера Сюзани Хачатарян, яка віднедавна розпочала працювати в Новояворівську тренером з фігурного катання, приготували для численних уболівальників, захоплених батьків та друзів справжнє казкове льодове свято. Особливо щиро підтримували маленьких фігуристів гравці юнацької хокейної команди «Галицькі Леви», які цьогоріч вибороли звання чемпіонів України з хокею у своїй віковій групі.

А новачки фігурного катання отримали перші свої нагороди на новяворівському льоду - м’які іграшки, квіти та солодощі.

На перше таке льодове дійство, яке заповідається стати першою сторінкою фігурного катання сучасної Львівщини, завітали голова Яворівської райдержадміністрації Микола Романюк, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, презентанти міської влади Новояворівська, представники мас-медіа.

Залишається побажати тільки натхненої праці тренерові та її підопічним, підтримки батьків та спортивної громадськості в розвитку мистецького ковзання на Львівщині!

Оксана Вацеба, заступник начальника управління молоді та спорту ЛОДА

фігурне-катання2 фігурне-катання3 фігурне-катання4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: